Πολιτική αποστολών

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την παραλαβή τους. Οι προπαραγγελίες αποστέλλονται μόλις έχουμε την δυνατότητα για την αποστολή τους προς εσάς.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ – Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνσή σας έχει εισαχθεί σωστά κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Εάν μια διεύθυνση έχει εισαχθεί λανθασμένα, ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για την πληρωμή τυχόν πρόσθετων ταχυδρομικών εξόδων που απαιτούνται.

Σκοπός μας είναι να μείνετε ευχαριστημένοι από τις παραγγελίες που κάνετε από το 7inch distro. Αν κάτι δεν πάει καλά, ενημερώστε μας. Λάβετε υπόψη ότι το 7inch distro δεν είναι υπεύθυνo για αντικείμενα που έχουν υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά.

Επιλογές Πληρωμής

(1) Αντικαταβολή με ΕΛΤΑ. Αυτό σημαίνει πως η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 3,00€.

(2) Πληρωμή μέσω PayPal.
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών https://www.paypal.com/gr/home
Με αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιείτε τη PayPal ως τράπεζα (δηλαδή ως μια απλή υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων) για να κάνετε τη συναλλαγή με την κάρτα σας  δεν ανοίγετε λογαριασμό και δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας σας (εφόσον δεν το επιθυμείτε).
Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση (PayPal fees) στα έξοδα παραγγελίας σας, +5.0% στο σύνολο ως κόστος διαχείρισης PayPal.
Παραδείγματος χάρη: εάν το σύνολο της παραγγελιάς σας είναι 50,00€ στο σύνολο θα προσθέτουν αυτόματα 2,50€ (50,00€ + 5.0% = 52,50€). Σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε να πληρώσετε τα PayPal fees μπορείτε να πληρώσετε ως  friends / family απευθείας στο mailorder@7inch.gr αναγράφοντας την παραγγελία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις σχετικές λεπτομέρειες.
Αποστέλλουμε την παραγγελία μόλις λάβουμε την πληρωμή.

(3) Παραλαβή από την έδρα μας.
Για παραγγελίες εντός του Δήμου Βόλου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας χέρι με χέρι. Στείλτε μας email στο: mailorder@7inch.gr για να κανονίσουμε το  ραντεβού της παράδοσης – παραλαβής.

(4) Πληρωμή μέσω Τραπεζικού Λογαριασμού (Προπληρωμή):
Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία της παραγγελίας, θα λάβετε ένα email εντός λίγων λεπτών που περιέχει τα τραπεζικά μας στοιχεία. Τα τραπεζικά έξοδα (αν υπάρχουν) βαραίνουν τον πελάτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις παρακάτω τράπεζες: Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα (NBG), Alpha Bank, Revolut, Wise.
Αποστέλλουμε την παραγγελία μόλις λάβουμε την πληρωμή.

Κόστη και τρόποι αποστολής

Για παραγγελίες κάτω των 80,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι:
Μέχρι 1 kg – 3,00€
Μέχρι 2 kg – 3,50€
Μέχρι 3 kg – 4,50€
Μέχρι 4 kg – 5,50€

Για παραγγελίες άνω των 80,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ αν η πληρωμή γίνει με (2) Πληρωμή μέσω PayPal και (4) Πληρωμή μέσω Τραπεζικού Λογαριασμού (Προπληρωμή). Αν η πληρωμή γίνει με (1) Αντικαταβολή με ΕΛΤΑ, τότε θα χρεωθείτε μόνο τα έξοδα της αντικαταβολής που είναι 3,00€.

ΟΛΕΣ οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με ΕΛΤΑ.
Για οποιαδήποτε απορία στείλτε μας email στο: mailorder@7inch.gr. Θα είναι χαρά μας να σας βοηθήσουμε.